Zoer en Roelofsen klokken zelfde tijd in Wierden

Zoer en Roelofsen klokken zelfde tijd in Wierden


Hoe is het mogelijk: in precies dezelfde tijd finishen als topruiter Albert Zoer. Het overkwam Dominique Nijhof-Roelofsen met de zelfopgeleide Dante (v. Canturano). Albert Zoer reed in deze 1.30m Handelshuis Schuttert Ommen Prijs de schimmelmerrie Edorette (v. Clinton).




De derde prijs ging naar Chantal Regter met Bengel (v. Jupilot). Kirsten Rikkert reed zich opnieuw in de prijzen, ditmaal met een vierde plaats op No Fear van de Tichelrij Z (v.Numero Uno). Nummer vijf was Franklin Posmus op Easy H (v. Numero Uno).


In de opvolgende proef kwam voor het eerst een buitenlandse winnares uit de bus. Alexandra Eriksson uit Zweden verstoorde het Nederlands feestje in de VDL Stud Prijs voor CSI2* ruiters op 1.35m niveau. Zij voorkwam met Pax (v. Nupilot) dat het een oranje toptien zou gaan worden. De tweede prijs ging naar Kevin Beerse met Heldia (v. Quadrillo). Bart Haselbekke mocht zich als derde opstellen met Dorus (v. Sam R), voor Sander Geerink op Bentley N (v. Numero Uno) en zijn jongere broer Vincent Geerink op Galou van de Schemmersberg (v. Balou du Rouet).

Kijk hier voor alle resultaten.