Zesde plaats voor Anne-Liza Makkinga in Queenscup Mechelen

Zesde plaats voor Anne-Liza Makkinga in Queenscup Mechelen
In Mechelen werd zonet de Queens Cup gereden. Deze rubriek is een 1m45 die voorbehouden was voor amazones.Van de 29 startende combinaties konden er vier de nul op het scorebord houden. Een barrage met vier combinaties moest dus over de winnaar bepalen.

De enige combinatie die een foutloze barrage kon rijden, was Petronella Andersson. Zij moest als eerste de ring in en wist meteen de druk op de concurrentie te leggen door een foutloze barrage te rijden in 34,20 seconden. Ze kon hiervoor rekenen op de 19-jarige Mouse (v. Limbus). De tweede plaats ging naar Amy Inglis. Inglis en haar 13-jarige BWP merrie Every Way (v. Upsilon vd Heffinck) reden een snelle tijd, maar een fout leverde hen de tweede plaats op. Claire Putters en Fa Belle van Sombeke (v. Querlybet Hero) namen de derde plaats voor hun rekening.

Marjan de Wachter en Darcotique v. T Meulenhof (v. Marius Claudius) kregen twee springfouten achter hun naam en eindigden zo op de vierde plaats. Hanne Mertens en Brunello di Fer (v. Bamako de Muze) eindigden op de vijfde plaats. Zij lieten in de eerste ronde eveneens alle balken in de lepels, maar kregen één strafpunt voor tijd achter hun naam.

Onze landgenote Anne-Liza Makkinga eindigde op de zesde plaats. Ook zij kwam niet in de buurt van het hout met Diabolo H (v. Diarado) maar een springfout weerhield hen van de barrage.

Klik hier voor de resultaten