Caroline Poels-Devos zesde in ochtendrubriek Mechelen

Caroline Poels-Devos zesde in ochtendrubriek Mechelen
Mechelen is zonet zijn voorlaatste dag begonnen met een CSI2* rubriek. 47 combinaties waagden zich aan deze 1m45 rubriek in in twee fases gereden werd. De overwinning ging naar de snelle Jeroen Appelen. Jeroen reed Grappeloup vh Reenhof (v. Larino) in 27,48 seconden naar de eindmeet. Hiermee bleef hij Wouter Devos voor die met Emporio van T Holdeinde (v. Fetiche du Pas) naar de tweede plaats reed. Devos en Emporio lieten alle balken in de lepels en finishten in 28,72 seconden.

Thomas van Minnebruggen nam met Ibbo van T Keldertje (v. Fetiche du Pas) de derde plaats voor zijn rekening. Ook zij kwamen niet in de buurt van het hout en finishten in 30,30 seconden. Frederic Vernaert en de 8-jarige merrie Just a Gamble (v. Toulon). Zij sprongen een foutloze ronde in 30,34 seconden. Fabio Rodriguez en Talika Des Isles (v. Jarnac) vervolledigden de top vijf.

Voor onze landgenote Caroline Poels-Devos was er een zesde plaats. Zij reed Carpe Diem DV Z (v. Contact vd Heffinck) in 33,74 seconden naar de eindstreep en liet hierbij alle balken in de lepels.

Klik hier voor de resultaten