Z Seven Caretina springt naar de winst in Abu Dhabi's Jonge paarden GP

Z Seven Caretina springt naar de winst in Abu Dhabi's Jonge paarden GP
De jonge paarden beten de spits af vandaag in Abu Dhabi. De jonge paarden Grand Prix werd op naam van de 6-jarige Z Seven Caretina (v. Coltaire Z) geschreven. Met in het zadel Michael Pender, sprong de merrie een foutloze barrage in 36,08 seconden. Slechts twee combinaties reden een dubbele nulrit.

Z Seven Caretina is een fokproduct van de Ierse springamazone Marion Hughes. De zevenjarige Diaradino (v. Diarado) sprong met zijn fokker - eigenaar, Abdullah Humaid Al Muhairi naar de tweede plaats. Het duo kruiste de eindmeet foutloos in 38,23 seconden.

Ahmed Al Suwaidi Salim volgde op de derde plaats. Met onder het zadel de 7-jarige ruin Snapp Jack (v. Stolzenberg) noteerde hij een snelle tijd van 36,29 seconden met één springfout op de teller. Joao Marquilhas en Franciscus Stylt E (v. Indoctro) plaatste zich op de vierde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Frédéric David en de 7-jarige BWP-merrie Karamel d'Esprit. Karamel is het fokproduct van Els De Dycker en Norbert Heuninckx. De Erco van 't Roosakker-dochter, is een halfzus van Wido (v. Nabab de Rêve).

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN