Yves Houtackers snelt naar de overwinning in Spanje. Vincent Voorn sprokkelt prijzen.

Yves Houtackers snelt naar de overwinning in Spanje. Vincent Voorn sprokkelt prijzen.
Op de Sunshine Tour blijven de Belgische combinaties prijzen verzamelen. De 1.40m hoofdrubriek van deze ochtend kwam echter wel op naam van de Nederlandse springruiter, Yves  Houtackers snelde naar de overwinning met zijn 10-jarige sBs-ruin, Dieu Merci van 't Meulenhof (Bamako de Muze).

Het paar wist nipt voor te blijven op Jens Wickström die zijn 10-jarige SWB-merrie, Glimra Jpd (Fetcher N) foutloos naar de tweede stek bracht. Trevor Breen vervolledigde het podium in deze rubriek met onnder het zadel de Ars Vivendi-zoon, Serpico.

Vincent Voorn haalt de prijzen.

In de 1.45m hoofdrubriek van het ochtendprogramma schreef Frankrijk's Michel Robert de overwinning op zijn aam. Samen met de 10-jarige Emerette (Diarado) bleef hij Kara Chad met de 10-jarige Viva (Now Or Never M) voor. Isheau Wong werkte het podium af in het zadel van haar Belgisch gefokte, Jussica T (Ogano Sitte).

Vincent Voorn stelde zich eveneens op voor de prijzen. Op de rug van de 11-jarige Padinus-zoon, Dante sprong Voorn foutloos naar de zevende plaats.

De  1.35m Big Tour met Joker was volledig naar de smaak van Lisa Cubitt met haar 9-jarige SF-ruin, Avalon du Carpont (Jivaro du Rouet). Vincent Voorn snelde voor Nederland in de prijzen met de 11-jarige De Vleut (Vleut).

resultaten