Jur Vrieling imponeert in Doha

Jur Vrieling imponeert in Doha
De eerste internationale vijfster rubriek van de dag in Doha kwam op naam van 's werelds beste springruiter, Steve Guerdat. Samen met zijn BWP-merrie, Hannah (Dulf van den Bisschop) snelde Guerdat naar de overwinning.




QUICK RESULTS
1. Steve Guerdat - Hannah
2. Henrik von Eckerhmannn - Que Bueno de Hus Z
3. Geir Gulliksen - VDL Groep Quatro




In de 1.50m internationale rubriek hield Steve Guerdat de concurrentie achter zich met zijn 12-jarige  BWP-merrie, Hannah (Dulf van den Bisschop). Samen met Paul Coppens' fokproduct snelde Guerdat naar de overwinning in 67,26 seconden en hield zo Henrik von Eckermann op een nipte afstand.

Von Eckermann strandde op de tweede stek in het zadel vann de 9-jarige Que Guapo-zoonn, Que Bueno de Hus Z. Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door de Noorse springruiter, Geir Gulliksen met zijn eigen VDL Groep Quatro (Quaprice Bois Margot).

Net buiten het podium volgde Jur Vrieling Anna Kellnnerova op. De Tsjechische amazone sprong op de vierde stek met onder het zadel haar 13-jarige Balguero (Balou du Rouet). Jur Vrieling vervolledigde de top vijf met zijn Zavall VDL-ruin, Davall. Ook Bart Bles stelde zich op in de prijzen. Bles sprong met Exper (Tangelo van de Zuuthoeve) foutloos naar de achtste plaats.

Uitslag