Wout-Jan van der Schans net buiten top vijf in St Ló

Wout-Jan van der Schans net buiten top vijf in St Ló

In het Franse St Ló werd er vanmiddag een driesterren wedstrijd verreden op een hoogte van 1m40. Het was hier Koen Vereecke die voor België met de winst aan de haal ging. Hij deed dat samen met de BWP-er Jade van Ten Breebroek (v. Clipper vd Begijnakker D'10) met wie hij in deze tegen de klok rubriek een tijd noteerde van slechts 51.21 seconden.



Daarmee bleef hij ruimschoots voor op de Britse Louise Saywell die met haar BWP-er Feigtling (v. Chicago City) een foutloze ronde neer wist te zetten in 53.99 seconden. Met de KWPN-er Delphi was er voor de Fransoos Laurent Goffinet en deze Zürich nakomeling een derde plaats in 54.50 seconden.


De Fransen waren ook sterk in de overige top vijf. Zo ging de vierde plaats naar Nicolas Delmotte die met Cupido (v. L'Esprit) in 56.99 seconden foutloos rondkwam, terwijl Francois Xavier Boudant met zijn merrie Stella Lyght de vijfde plaats op zijn naam schreef.


Net buiten de top vijf vinden we Wout-Jan van der Schans met de KWPN-er All in One L (v. Colman) met wie hij een zesde plaats wist te noteren. De combinatie wist met een foutloze ronde in 57.07 seconden rond te komen. Voor Willem Greve was er met Calanta (v. VDL Groep Verdi TN) nog een tiende plaats en ook Glenn Knoester reed zich in de prijzen door met Clint Easter (v. Clinton) naar de elfde plaats te rijden.


Dirk Demeersman en zijn BWP-er Kaiser "T" "FVD" (v. Nabab de Reve) bleven foutloos in 62.95 seconden wat nog goed was voor een negende plaats.