IJzersterke Maikel van der Vleuten naar winst in Wereldbekerwedstrijd Verona

IJzersterke Maikel van der Vleuten naar winst in Wereldbekerwedstrijd Verona
Een geweldig resultaat is er voor Maikel van der Vleuten die de Wereldbekerwedstrijd in Verona op zijn naam weet te schrijven. In deze 1m60 BMW Longines World Cup wist hij in de elfkoppige barrage een fantastische ronde neer te zetten in een tijd van maar liefst 35.91 seconden samen met zijn 15-jarige KWPN-er VDL Groep Verdi TN (v. Quidam de Revel).

Ze bleven daarbij voor op de Italiaan Alberto Zorzi die hier met de BWP-er Fair Light van T Heike (v. Vigo d'Arsouilles) naar de tweede plaats wist te rijden in een tijd van 36.17 seconden. Daarmee stootte hij de Belg Pieter Devos naar de derde plaats. Devos en zijn KWPN-er Apart (v. Larino) lieten een foutloze ronde zien in een tijd van 37.03 seconden.

Voor Stephex ruiter Lorenzo de Luca was er met Halifax van het Kluizebos een vierde plaats. De Heartbreaker nakomeling liep daarbij naar een tijd van 38.00 seconden, gevolgd door de Zwitserse Janika Sprunger en haar Bacardi VDL die hier naar een vijfde plaats wisten te rijden in een tijd van 39.21 seconden.

Klik hier voor alle resultaten