Wilm Vermeir zorgt voor Belgische overwinning in Lier, Lennard de Boer en Kevin Olsmeyer net buiten top vijf

Wilm Vermeir zorgt voor Belgische overwinning in Lier, Lennard de Boer en Kevin Olsmeyer net buiten top vijf
In Lier werd er een spannende Longines Ranking rubriek verreden op een hoogte van 1m45. Het was hier Wilm Vermeir die met zijn Hacienda D'Eversem (v. Contact van de Heffinck) naar de winst wist te rijden in een mooie tijd van 68.29 seconden.

Een tweede plaats was er vervolgens voor Constant van Paesschen die hier met zijn Jilbert van 't Ruytershof (v. Numero Uno) van start ging en met de hengst een tijd noteerde van 68.54 seconden. Het was vervolgens William Whitaker die ook naar een podiumplaats wist te rijden met Lammy Beach (v. Beach Ball). Het tweetal eindigde op een derde plaats met een tijd van 68.68 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Edward Levy en zijn Rafale d'Hyverniere, gevolgd door een vijfde plaats van Gilles Thomas met zijn Caretina die hij rondstuurde in 70.29 seconden.

Op een zesde plaats zien we nog Lennard de Boer voor Nederland met zijn VDL Edgar M in een tijd van 70.72 seconden. Kevin Olsmeyer volgt hem nog op een zevende plaats met Dalvaro 2.