Dubbele overwinning voor Bart Bles op Italiaanse bodem

Dubbele overwinning voor Bart Bles op Italiaanse bodem
Niet één maar twee keer was het vanmorgen Bart Bles die op Italiaanse grond naar de winst wist te rijden. Zo deed hij dat in het Gold 1m45, maar even later opnieuw in het Gold twee-fasen over een hoogte van 1m40.

In het zadel van de KWPN-er Gran Canyon van HD (v. Cartani) won hij de Gold 1m45 met een tijd van 61.99 seconden. Daarmee bleef hij voor op een legioen Italiaanse ruiters die hier de overige top vijf voor hun rekening namen. Zo zagen we een tweede plaats voor Gianni Govoni met Quicksilver (v. Quickstar) die hij in 62.54 seconden rondstuurde, gevolgd door een derde plaats voor Giovanni Lucchetti en Hera van de Meerdijk (v. Nonstop) die hier een tijd noteerden van 63.02 seconden.

Verder in de top vijf zien we een vierde plaats voor Juan Carlos Garcia in het zadel van Cocodrillo (v. Corrado I) , terwijl Matilde Giorgia Biancho met Coeur Blesse Z een vijfde plaats wist te noteren.

Net bet buiten de top vijf zien we nog een zesde plaats voor Jur Vrieling met de Casall nakomeling Zypern III. Ook zij bleven foutloos en noteerden een tijd van 63.74 seconden.

1m40 Gold twee-fasen


Hier is het opnieuw Bart Bles die aan de leiding gaat. Ditmaal kon hij daarvoor rekenen op zijn Donner IK (v. Deauville) met wie hij een tijd van 34.58 seconden wist te noteren. De Ier Alexander Butler eindigde met Castlefield (v. Luidam) op een tweede plaats in 35.28 seconden. Dan op een derde plaats zien we nog de Fransoos Tom Dellenbach met Bacchus du Val (v. Opium de Laubry) in een tijd van 37.72 seconden.

Een vijfde plaats is er dan nog voor de Belg Gauthier Mercenier met Ollbreech Z (v.Obelix) die hier met 1 strafpunt voor tijd rond kwamen in 44.35 seconden. Ook Jur Vrieling zien we terug in de top tien in deze rubriek. Hij eindigde met de KWPN-er Davall (v. Zavall VDL) op een zevende plaats met 2 strafpunten in 50.63 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten