Vos en Carat tonen dat ze nog steeds pijlsnel zijn in 1.45m Oliva

Vos en Carat tonen dat ze nog steeds pijlsnel zijn in 1.45m Oliva
Robert Vos schrijft net de Gold Tour 1.45m ranking rubriek op naam met zijn topper Carat (v. Cardento) in Oliva Nova. In de rubriek met vele topnamen op de  Spaanse Mediterranean Equestrian Tour werd dan ook hard gereden.

De 17-jarige zoon van Cardento laat zien dat hij nog altijd razendsnel is in het parcours over twee-fasen. Na eerst gecontroleerd het eerste deel te overwinnen ging het gas erop voor het tweede deel van het parcours. Met als resultaat een eerste plaats in 38.08 seconden voor de ruiter uit Wierden.

Die tijd kon de Brit Jamie Wingrove niet bijbenen met de  Bart VI (v. Lord Z). Hij stuurde zijn KWPN ruin naar de tweede tijd van 37.68 seconden. Duiters Maurice Tebbel nam de derde plaats op het podium in met Chacco’s Son (v. Chacco-Blue).

In een rit van 38.15 seconden drukte hij zijn landgenoot Jörg Opperman van het podium. Die moest genoegen nemen met een vierde plaats voor de Britse Jemma Kirk.

Ruben Romp, Bart van der Maat en Gerco Schröder pakten ook een top 10 notering mee met fraaie foutloze ritten. Romp eindigde met de KWPN hengts Dakar TN (v. Nabab de Reve) in 39.07 seconden op de zesde plaats. Van der Maat was met Dalton (v. Vaillant) iets langzamer en werd achtste. Voor Schröder en Don Diegp (v. Verdi) was er een tiende plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.