Tobias Meyer aan zet in Frankfurt. Gerco Schröder springt in de prijzen.

Tobias Meyer aan zet in Frankfurt. Gerco Schröder springt in de prijzen.
In de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* wedstrijd in Frankfurt kwalificeerden niet minder dan 17 combinaties zich voor de barrage. Voor eigen publiek sprong Tobias Meyer naar de overwinning met de negenjarige Corny 8 (Cornet Obolensky). (Lees verder na Quick Results)




QUICK RESULTS
1. Tobias Meyer - Corny 8
2. Justine Tebbel - Hello Guv'nor
3. Annelies Vorsselmans - Wilandro 3.




Van de 17 combinaties aan de start hielden er het zes foutloos in het verkort parcours. Meyer bleef met een chrono van 32,96 seconden als enige onder de 33 seconden. Landgenote Justine Tebbel vierde haar terugkeer op thuisgrond met een tweede plaats. Tebbel verbleef de afgelopen maanden in België. Samen met de 13-jarige Diamant de Semilly-zoon, Hello Guv'nor volgde Tebbel op de tweede plaats voor Annelies Vorsselmans.

De Belgische amazone werkte het podium af met haar KWPN'er, Wilandro 3 (Unistar). Vorsselmans bleef ongeveer een halve seconde voor op Denis Lynch met de Diarado-nazaat, Dito. De top vijf werd afgewerkt door Victoria Gulliksen met Deville (Diabeau).

Voor Nederland sprong Gerco Schröder in de prijzen. Samen met Glock's  Zaranza strandde Schröder met één springfout op de negende plaats.

Uitslag