Maikel van der Vleuten en Marc Houtzager winnen halve finale Play-Offs met Madrid in Motion

Maikel van der Vleuten en Marc Houtzager winnen halve finale Play-Offs met Madrid in Motion
De vier beste team van het Global Champions League seizoen kwamen vandaag voor het eerst aan de start in de halve finale van de GCL Play-Offs in Praag. In een spannende strijd sprong Madrid in Motion naar de overwinning in deze halve finale. De drie ruiters van het team hielden allen het hout in de lepels. (Lees verder na Quick Results).




QUICK RESULTS

  1. Madrid in Motion (Marc Houtzager - Maikel van der Vleuten - Eduardo Alvarez Aznar)

  2. Scandinavian Vikings (Leopold van Asten - Evelina Tovek - Christian Ahlmann)

  3. Paris Panthers (Yuri Mansur- Gregory Wathelet - Darragh Kenny)






Madrid in Motion wist als enige een nul score te noteren. Voor het team kwamen Marc Houtzager met de 11-jarige Sterrehof's Calimero (Quidam de Revel), Maikel van der Vleuten in het zadel van Verdi TN (Quidam de Revel) en Eduardo Alvarez Aznar met Rokfeller de Pleville Bois Margot (l'Arc de Triomphe) aan de start.

Voor de Scandinavian Vikings hielden Leopold van Asten met de 11-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco-Blue) en Christian Ahlmann op de rug van Caribis Z (Caritano) het foutloos.

De Paris Panthers wonnen gisteren nog de kwart finales. Vandaag volgde het team van Gregory Wathelet en Yuri Mansur op de derde plaats met één springfout. Wathelet sprong met MJT Nevados S (Calvados Z) net als Yuri Mansur met de Belgische Ibelle ASK (Verdi) een foutloze omloop.

De zes beste teams kwalificeren zich voor de finale van de Play-Offs.

Resultaat