Stefanie van den Brink wint de Grote Prijs op Sentower Park

Stefanie van den Brink wint de Grote Prijs op Sentower Park
Het was vanavond de Nederlandse top amazone Stefanie van den Brink die de eerste Grote Prijs van de twee weken durende Easter Tour in het Sentower Park op naam schreef. In Opglabbeek bleef ze met Unex Omega Star (v. Quick Star)  als enige twee maal foutloos in de 1.45m hoge afsluiter an het weekend.

In de barrage met negen combinaties werd flink gestreden en dat is ook terug te zien in de snelle tijden de op de klok tevoorschijn kwamen. Helaas kwam daar voor bijna elke combinaties ook een 4 tevoorschijn voor een springfout. Enkel Van den Brink nam het zekere voor het onzekere en zette een foutloze rit neer van 45.51 seconden. Daar was zijn misschien niet de snelste mee, maar won wel de Grote Prijs.

Ugo Berrittella en Iron Man van de Padenborre (v. Darco)  bijna twee seconden sneller als de Nederlandse amazone. Maar moesten zich toch echt als tweede opstellen. Ook.Gauthier Mercenier hoorde een balk vallen nadat Upper Class Hero (v. Querlybert Hero) deze aantikte en eindigden op de derde plaats dankzij een snelle rit van 44.51 seconden.

Emma Augier de Moussac die vorige week bij EC de Peelbergen ook al een top notering neer zette in de Grote Prijs werd nu vierde met JCS Chacco Dia (v. Diarado).  Ook Equteam ruiter Christophe De Grande deed een gooi naar de eerste hoofdprijs met Belano vd Wijnhoeve Z (v. Berlin).  Het duo eindigde als vijfde vlak voor Fabienne Daigneux Langedie zesde werd met Venue D'Fee Des Hazalles (v. President).

Kijk hier voor alle resultaten.