Stefanie Van den Brink op het podium in GP Elmia Scandinavian Horse Show

Na zijn imposante deelname tijdens het Europees Kampioenschap heeft Peder Fredricson afgelopen weekend H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof) nogmaals van stal gehaald. Het duo won de Grand Prix van de Elmia Scandinavian Horse Show. In totaal kwamen er elf combinaties aan de start in de barrage van de Grand Prix.

Het kampioenspaar snelde daarbij naar de overwinning in 38,16 seconden en bleef zo de Nederlandse Stefanie van den Brink met haar Verdi TN-dochter, Baronescha voor.

De in België-wonende Nederlandse amazone klokte foutloos af in 38,86 seconden. Henrik von Eckermann greep de derde plaats met Chacanno (v. Chacco-Blue). De Zweed kruiste de finish in 39,81 seconden.

Vierde werd de dertienjarige Berlin-zoon Zerlin M, nu in handen van de Française Maelle Martin. Martin heeft sinds begin oktober de teugels van het fokproduct van A. de Jong overgenomen van Michael Hughes.  De bij het KWPN-hengst werd tot in 2015 uitgebracht door Jos Lansink en is sindsdien te zien onder de diverse stalruiters van Ashford Farm.