Hans Peter Minderhoud en Diderik van Silfhout succesvol in Kronenberg

Hans Peter Minderhoud en Diderik van Silfhout succesvol in Kronenberg
Op zondag maakte Hans Peter Minderhoud zijn debuut in de Zware Tour met de 9-jarige Glock's Dream Boy (v. Vivaldi). In Kronenberg blikte de dresuurruiter nadien tevreden terug op een rit die werd beloond met 74,67 procent.

De laatste keer dat de combinatie in de ring te zien was, was in de Lichte Tour tijdens het NK, zo’n anderhalf jaar geleden.  De zwarte hengst liep in het Limburgse Kronenberg een proef zonder grote fouten.

In de Prix St. Georges maakte Diederik van Silfhout zijn wedstrijddebbuut met Dahlhoff (v. De Niro). Samen met de fraaie hengst scoorde van silfhout 70,79%. Genoeg voor de overwinning. Het duo werd beloond met hoge cijfers, zoals een 8,5 voor de uitgestrekte draf en achten voor de pirouettes, de series en de stap.




Danielle Houtvast volgde als tweede. Zij stuurde Entertainer (v. Jazz) naar 67,63%. Mandy Wilms reed haar Deep Purple (v. Quarterback) met 67,24% naar de derde plek.

Inter I voor Klinkers


Kyra Klinkers reed met haar WK-merrie Equirelle W (v. Florett As) de hoogste score van 71,71% bijeen in de Intermédiaire.