Smolders benoemd tot 'ruiter van het concours' in Mechelen

Smolders benoemd tot 'ruiter van het concours' in Mechelen
Na vijf fantastische en sportieve dagen op Jumping Mechelen is het uiteindelijk bij de vijfster Harrie Smolders die er met de titel van Leading Rider vandoor gaat. Met geweldige resultaten van zijn KWPN topper Zinius (v. Nabab de Reve), maar ook van Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) kon het ook eigenlijk niet uitblijven.

Zo was er begin deze week de winst in de vijfster wedstrijd op 1.40m met Zinius, waarna er diezelfde dag ook een derde plaats volgde met zijn Don VHP Z in de 1.50m. Met Zinius behaalde hij vervolgens nog tweemaal een mooie vierde plaats in het 1.45m terwijl er in de Wereldbekerwedstrijd een negende plaats was met Don VHP Z. Hij werd in België dan ook zeker terecht verkozen tot Leading Rider van Mechelen.

Bij de tweester wedstrijden was het de talentvolle amazone Chloe Vrancken die hier met haar paarden Elthon Jones en Clapton naar mooie prestaties wist te rijden. Ze werd dus al snel verkozen tot de Leading Lady van de tweesterren wedstrijden hier in Mechelen. Nu komt daar ook de bekroning voor beste ruiter van de 2* competitie bij.