Siebe Kramer zet top notering neer in 1.45m rubriek Z-Tour

Siebe Kramer zet top notering neer in 1.45m rubriek Z-Tour
Aan het einde van de dag is het Siebe Kramer die net het podium miste in de 1.45m hoofdrubriek. De ruiter uit Oud-Beijerland kwam als vierde over de eindstreep. Tegen winnaar Pedro Veniss was niemand opgewassen. Zelfs de altijd vlot rijdende Victor Bettendorf moest buigen voor de Braziliaan.

In de rubriek direct op tijd was Veniss ruim de snelste met zijn Selle Francais hengst Tresor de Varende (v. Esperit de Conquete). Het duo liet geen tijd voor de andere over en snelde in 65.88 seconden naar de eindstreep.  Bettendorf kon het not aardig bijbenen met zijn  Franse gefokte ruin Sorbier Blanc (v. Jericho Pierreville).  De ruiter uit Luxemburg kwam na een foutloze rit in 66.53 seconden over de finish en eindigde als tweede.

Vervoort moest wel iets meer toegeven op de twee mannen op kop. Hij stuurde in 67.52 seconden de Holsteiner merrie Quicksilver VA (v. Quidam de Revel) naar een fraaie derde plaats. Hij bleef daarbij Nederlander Siebe Kramer en Zizi Donaldson (v. Quidam de Revel) nipt voor.

Kramer had met zijn Quidam de Revel-dochter 0.11 seconden langer nodig in het parcours maar bleef wel een in vorm verkerende Ann Carton-Grootjans en de BWP merrie Funky Music (v. Vido d'Arsouilles) voor.

Kijk hier voor alle resultaten.