Kevin Olsmeyer op tweede plaats in "Spring Tour Bonus Ranking"

Kevin Olsmeyer op tweede plaats in "Spring Tour Bonus Ranking"
Vandaag is de tweede week van de gezamenlijke Spring Tour tussen Equestrian Centre de Peelbergen en het Sentower Park  van start gegaan. Tijdens de Tour is niet enkel het individuele prijzengeld interessant, er is ook een bonus van 5.000 euro te verdienen!

Momenteel is het de Britse Julie Andrews die er het beste voor staat in de Bonus Ranking van de Spring Tour. Na één week bij EC de Peelbergen staat de amazone op 196 punten. Nederlander Kevin Olsmeyer zit haar op de hielen met een punten aantal van 193. Terwijl het Fansman Alexis Borrin is die met 186 punten voorlopig derde staat.

De bete Belg in de ranking is Patricia Guery op een vierde plaats. Zij heeft 6 punten voorsprong op de Britse topruiter Scott Brash die vijfde staat met 176 punten. Jerome Guery staat ook in de top 10 op een zevende plaat met 170 punten.

Tijdens elk weekend zijn er twee rubrieken die mee tellen voor de ranking. Daarmee kunnen de ruiters en amazones dus punten verzamelen over acht rubrieken in totaal. Dit weekend zijn er nog twee rubrieken om punten te pakken in Kronenberg. Daarna vertrekt de Spring Tour naar Opglabbeek voor nog twee weken.

Kijk hier voor de volledige ranking