Sanne Thijssen wint de Kleine Grand Prix in Roosendaal



Vanavond was Sanne ThijssenĀ  in deĀ  Small Grand Prix met Con Quidam iedereen te snel af.Ā  De tweede plaats ging naarĀ  Toshiki Masui. Julia Kayser pakt de derde plaats.




In het selectieve parcours was metĀ  krappe toegestane tijd bleven slechts zes van de 45 combinaties foutloos.Ā Sanne Thijssen was de enige met Con Quidam (v. Quinar) die ook in de barrage van het hout bleef.Ā In 33.16kwam ze bijna 1.5 seconden langzamerĀ dan Masui over de finish. Echter noteerde hij met Corrito (v. Corrado I) vier strafpunten en werd tweede.

Julia Kayser startte ging van start metĀ  Alicante en kwam met een balk in een tijd van 37.29 over de finish. JordanierĀ Hani Kamal Raji Bhsarat had metĀ Thank you (v. Cantos) eveneens een snelle tijd van 33.33, maar belande met twee balken op de vierde positie.Ā Salamn Hamd Almaqadi maakt met Senorita (v. Caesar vd Helle) de top vijf compleet.

Maikel van der Vleuten kon met Gantico niet van het hout blijven en sprokkelde 23 strafpunten bijeen voor de zesde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.