Duitsers domineren Mittel Tour in Münster

Duitsers domineren Mittel Tour in Münster


In de finale van de "Mittel tour" over 1.50m in Münster weten de Duitser op eigen bodem goed stand te houden. De top vijf bestaat namelijk geheel uit Duitsers. Tim Rieskamp-Goedeking pakt de winst en word gevolgd door Mario Stevens en Marco Kutscher op plaats twee en drie.


 Dat de top vijf uit Duitsers zou bestaan was al een feit na de eerste omloop. Allen zij waren de enigen die foutloos uit de ring kwamen Met als gevolg een volledig Duitse barrage waarbij Tim Rieskamp-Goedeking de 10-jarige Quapitola de Beaufour (v. Diamant de Semilly) pijlsnel rond en zet en niet te verbeteren tijd van 36.44 seconden op de klok.  Mario Stevens kwam het dichtst met Baloubet (v. Balou du Rouet)en volgt op bijna vier seconden. Als derde eindigde Marco Kutscher met Balermo (v. Baloubet du Rouet).  Toni Haßmann werd vierde met Pacolino (v. Pageno), gevolgd door Johannes Ehning op Air Corrado V.O. (v. Corrado I).

Gert-Jan Bruggink reed net als gisteren  Vita (v. Carinjo) in de 1.50m rubriek en finishen met één spingfout op de achtiende plaats.  Marc Houtzager verging het minder goed met Sterrehof’s Rivegauche (v. Mr. Blue) en kwam met tien strafpunten de ring uit.

kijk hier voor alle resultaten.