Sanne Thijssen pakt overwinning op eerste dag 'Horse and Friends Event'

Sanne Thijssen pakt overwinning op eerste dag 'Horse and Friends Event'
Op hetĀ Sentower Park stonden er tijdens de eerste dag van het ā€˜Horse and Friends Eventā€™ Ā werd de hoofdrubriek in de avond over 1m35 gedomineert door Nederland. In race tegen de klokĀ was Sanne Thijssen sneller alsĀ Marcel Willems, de BelgischeĀ Ann Carton Grootjans werd derde.

Voor deĀ ā€˜Prijs Global Medicsā€™ Ā direct op tijd had Nederlandse jeugdkampioene Sanne Thijssen de tienjarige Aniet gezadeld waarmee ze de winnende tijd van 57.79 seconden neer zet. Marcel Willems stuurdeĀ Ebajo OH tevens op fraaie wijze rond en komt als tweede sneltse over de streep in 58.63 seconden. Daarmee was hij een fractie sneller alsĀ Ā Ann Carton Grootjans die met Iluna genoegen moet nemen met de derde plaats.

Evy Morssinkhof eindigde op de vierde plaats met Billy D, voor Julien Denaeyer en Holiday vh Taubershof die vijfde worden.

Naast topnoteringen voor Thijssen en Willems zet Dominique Greeve ook een gecontroleerde foutloze ronde neer met Skipio K. Voor Ralph Slaats en Dakiario van Berkenbroeck zijn er eveneens geen springfouten, wel moet het duo een fout noteren voor de tijd.

Kijk hier voor alle resultaten.