Sander Naber en Madée Schuttenbeld onverslaanbaar in Geesteren

Sander Naber en Madée Schuttenbeld onverslaanbaar in Geesteren
De Nederlandse combinaties blijven voorin springen op eigen bodem tijdens de internationale wedstrijd in Geesteren. Tijdens de internationale nevenproeven haalde Sander Naber de overwinning in de 1.25m rubriek. Op de rug van de 7-jarige Baltic VDL-zoon, Faldo II sprong Naber naar de winst in 55,56 seconden.  Naber rijdt momenteel voor België's Boy Adrian Van Gelderen.

De combinatie werd opgevolgd door Duitsland's Esther Forkert met de 7-jarige merrie, Lorena 141 (v. Lordanos). Forkert had ruim drie seconden langer nodig om haar Hannoveraanse merrie foutloos rond te loodsen.

De Amerikaanse Josephine Decker, gestald bij Hank Melse, volgde op de derde plaats met Dexter (v. Diarado). De top vijf werd verder afgewerkt door NEderlandse duo's. Zo haalde Amke Bekhuis met El Condor Pasa (v. Diarado) de vierde plaats. Danny Willems en Grand Desert (v. STakkato) volgde op de vijfde stek.

In de éénster 1.20m was het Madée SChuttenbeld die de concurrentie achter zich liet. Met onder het zadel Vayrenta (v. Haarlem) sprong ze naar de winst in 30,59 seconden. Jessie Wiefferink en Vida Loca volgde op de tweede plaats.

Klik hier voor de resultaten