Ruben Lamers grijpt ochtendwinst in Kronenberg

Ruben Lamers grijpt ochtendwinst in Kronenberg
Op het Hippisch Centrum de Peelbergen verzamelen de internationale ruiters zich deze week. In de éénster Grand Prix kwalificatie hield de Belgische springruiter, Jens Vandenberk de concurrentie achter zich. Op de rug van de SF-ruin, Sultan du Brisey (v. Le Tot de Semilly) snelde Vandenberk naar de overwinning in 26,14 seconden. Het duo bleef zo net geen twee seconden voor op Jessica Mendoza.

Op de rug van haar vertrouwde Wan Architect bleef Mendoza in 28,10 seconden voor op Henny Gitlesen met de KWPN-merrie Elle Sanina.

Bij de jonge paarden sprong Ruben Lamers naar de overwinning. Met onder het zadel van de Connor-dochter, Connora O.H. klokte Lamers foutloos af in 65,19 seconden. Samen met Eric Goossens' Silvana de La Vie volgde Steve Lefevre op de tweede plaats terwijl Mario Stevens het podium vervolledigde op de rug van Cero (v. Canturano).

De top vijf werd afgewerkt door Marriet Smit-Hoekstra respectievelijk in het zadel van Wadro's Gerina (v. Eldorado vd Zeshoek) en Gomez (v. Quality Time TN).

Klik hier voor de resultaten