Oranje Children net buiten podium in Nations Cup Opglabbeek

Oranje Children net buiten podium in Nations Cup Opglabbeek
In Opglabbeek is de eerste jeugd Nations Cup een feit. De Tricolor wapperde na afloop nadat het Franse team als enige de teller op nul wist te houden. Olivier Bost zijn team  bleef zo voor op Duitsland en gastland, België.

Voor Frankrijk hielden Eden Leprevost Blinlebreton (Santana Von Hary Z, v. Sir Shutterfly), Barbara Thebault (Utopie des Grezils, v. Cap Kennedy*Bois Margot) en Rose de Balanda (Imke 111, v. Der Senaat 111) het foutloos over de beide omlopen in deze Nations Cup.

Het Duitse team volgde met één springfout op de teller terwijl Jean Jacques Mathijs en de Belgische springduivels het podium vervolledigden.

Elise van den Branden wist als enige een dubbele foutloze omloop te rijden met de Zangersheide-merrie, Brillianthina Van 't Ruytershof (v. Bamako de Muze). Zowel Louise Ameeuw (Lover Boy Z, v. Level Z) en Valentina Hoebenn (Cherie, v. Verdi) sprongen één balk uit de lepels in de eerste omloop.

Luc Steeghs haalde met zijn Oranje Children net niet het podium. Britt Brouwer (Brandy), Emma Bocken (Estera van de Vosberg), Serena van Werkhoven (Lovely Lady) en Senna Everse (Bouly vh Heerenhuys) sprongen naar een vierde plaats.

Klik hier voor de resultaten