Robert Vos in goede doen in Herning

Robert Vos in goede doen in Herning
Op de laatste dag in Herning kwamen de driester ruiters aan de start in de Longines Ranking Proef terwijl de éénster springruiters hun speed proef afwerkten. De Deense deelnemers domineerden de proef.

Mie Mundberg Hansen sprong in de éénster rubriek naar de overwinning met de Ierse Mohill Cavalier Clover-dochter, Gangnam Style. De combinatie ging een Deens podium vooraf. Robert Vos strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Ook Vos hield het foutloos met de KWPN-ruin, E Blue (v. Zirocco Blue VDL).

Ierland aan zet in Longines Ranking proef.

In de 1.45m Longines Ranking wist Michael G Duffy de concurrentie op een veilige afstand te houden. Duffy snelde naar de overwinning in het zadel van de Ierse hengst, Lapuccino 2 (v. Siec Livello). De Ier keert zo huiswaarts met een gloednieuwe trailer. Duffy klokte foutloos af in 35,04 seconden en bleef zo nipt voor op Sven Fehnl met Lacox (v. Landos).

De Duitser kruiste de finish in 35,78 seconden. Soren Pedersen vervolledigde het podium met de 8-jarige Chacco Blue-ruin, Tailormade Chabalou.

Klik hier voor de resultaten