Patrick Lemmen grijpt Longines Ranking punten in Bonheiden

Patrick Lemmen grijpt Longines Ranking punten in Bonheiden
In het zadel van Gilbert De Roock's 9-jarige Carla (v. Casall) liet  Dayro Arroyave de concurrentie achter zich deze avond in Bonheiden. DE Colombiaan sprong naar de overwinning in de 1.45m Longines Ranking proef. Na een foutloze barrage in 36,85 seconden nam Arroyave een veilige voorsprong op Abdel Said.

De Egyptenaar volgde op de tweede plaats met onder het zadel de 8-jarige BWP'er Jumpy van de Hermitage. Said klokte foutloos af in 37,45 seconden. Het duo werd gevolgd door Francois Mathy Jr.

Voor eigen publiek haalde Francois Mathy Jr. de derde  plaats met HEndrik Denutte's Cassis van de Kranenburg (v. Toulon). Sinds geruime tijd vormt het duo een nieuwe combinatie en dat is niet zonder succes. Ditmaal haalden ze de finish in 37,56 seconden.

Patrick Lemmen volgde op de vierde plaats met de Wittinger Vdl-nazaat, Dadullah. De top vijf werd afgewerkt door Matthew Sampson met Ebolensky (v. Clinton).

Als één van de laatste aan de start bemachtigde Anne Sophie Hemeryck Godart alsnog de klassering met een zesde plaats. Samen met Jarpur (v. Ogano Sitte) volgde ze Sampson op.