Paris Panthers razendsnel naar de overwinning in Shanghai

Paris Panthers razendsnel naar de overwinning in Shanghai
In Shanghai ging de dag van start met de tweede rond van de Global Champions League. Er gingen drie team van start met 0 strafpunten, enkel twee van hun konden deze score behouden. Maar de snelste waren de Paris Panthers, aan de start kwam voor hun de Ier Darragh Kenny en Jack Hardin Towell. Ze hadden hun al van hun beste kan laten zien in Shanghai en waren nu ook niet te houden. Ze hadden een totaal tijd van 155.99 seconden.

Op de tweede plaats kwamen de Hamburg Diamonts te staan, ze hadden ook 0 strafpunten maar waren iets trager in 161.94 seconden. Voor hun team reden dezelfde ruiters als gisteren, John Whitaker en Jos Verlooy.

Op de derde plaats kwamen de London Knights te staan, zij brachten ook dezelfde ruiters uit in de ring. Ben Maher en Kent Farrington kregen 4 strafpunten aangerekend maar waren wel de snelste met deze strafpunten.

De leider van gisteren, St Tropez Pirates gingen heel zelfverzekerd van start maar de druk sloeg toe wat resulteerde in vele strafpunten en zo eindigde ze op de achtste plaats.

Klik hier voor alle resultaten.