Fred van Straaten handelt paarden via app

Fred van Straaten handelt paarden via app
Fred van Straaten jr. uit Den Ham vindt paarden verkopen via een advertentie in de krant of op een website verouderd. Hij heeft via het social media platform Facebook zijn paarden online. Via deze weg kan hij veel meer mensen bereiken en daarom heeft hij ook een eigen app gelanceerd.

Hij wil zich via deze app onderscheiden van de andere paardenhandelaren. Op deze app post hij video's van zijn springpaarden om te laten zien welke kwaliteiten ze beschikken. "Door het zien van de video's komen veel potentiële kopers bij mij aan huis, maar er zijn ook steeds meer kopers die een paard kopen op enkel het zien van de video, het maken van video's wordt daardoor steeds belangrijker." zeg Van Straaten.

Door de app komen de klanten ook van verder dan enkel Nederland. "Kinderen van bekende mensen of van rijke oliesjeiks." Via deze app stuurt hij ook push-berichten naar zijn klanten als er een nieuw paard te koop is. "Zo blijven klanten goed op de hoogte van het actuele aanbod en kan het paard sneller verkocht worden."