Opnieuw Emile Tacken op kop in De Peelbergen

Opnieuw Emile Tacken op kop in De Peelbergen
Emile Tacken is bezig aan een winning strike. Hij heeft net opnieuw een proef gewonnen, deze keer ging het om de CSI2* 1,40m. Voor deze proef verscheen hij aan de start met Waterstone, een veertienjarige ruin van Silverstone x Ahorn. Tacken sprong met de bruine ruin foutloos rond in 25,84 seconden en bleef zo een seconde voor op Duitser Markus Brinkmann en Light Fly Lady (Light ON). De Portugees Rodrigo Giesteira Almeida en Isolde vd Heffinck (Contact vd Heffinck) pakten de derde plaats.

Op de vierde plaats schittert opnieuw de Nederlandse vlag. Patrick Lemmen stuurde zijn Eline Maria M (Diamant de Semilly) foutloos rond en was zo 0,1 seconde sneller dan Duitser Niklas Engemann en Eternity 65 (Sandro Beast). Kristian Houwen bleef foutloos met Drop Shot VM en werd zesde, Aniek Poels pakte na een foutloze ronde achtste plaats.

In de August van Sprengel Prix CSI* 1,20m ging de overwinning naar Qatar met Rashid Towaim Ali Al Marri en Dolce Vita M (Kashmir van Schuttershof). Alice Lain en Venezia Tame (Lamm de Fetan) volgenden op de tweede plaats, Esther Manders en Favall (Zavall VDL) pakten de derde plaats voor Nederland. Madée Schuttenbeld en Vayrenta (Haarlem) werden vierde, Paul Janssen en Famelus werden zevende en met Fontanarosso eindigde Janssen op de veertiende plaats.

Klik hier voor de resultaten.