Opnieuw een overwinning voor Lorenzo de Luca en Halifax van het Kluizenbos in Londen

Opnieuw een overwinning voor Lorenzo de Luca en Halifax van het Kluizenbos in Londen
De laatste springproef van de avond in Olympia was een 1.55m met barrage. De eerste plaats werd hier uitgevochten tussen twee Stephex-ruiters. Het was uiteindelijk de Italiaanse Lorenzo de Luca dat Daniel Deusser verslaat met een klein verschil in tijd. Halifax van het Kluizenbos, een BWP-hengst uit Heartbreaker heeft het duidelijk naar zijn zin in London. Het is zijn tweede overwinning in en hij behaalde ook al een tweede plaats. Het duo stopte de klok op 30.20 seconden.

Daniel Deusser kwam aan de start met Hidalgo VG (v. Quadrillo). De Duitse combinatie reed dubbel foutloos en finishte de barrage in 30.65 seconden. Ben Maher wist zijn thuis publiek te bekoren met een foutloze barrage in 31.13 seconden. Hij reed met de KWPN-ruin Don Vito (v. Quaprice Z).

Plaats vier en vijf was voor Frankrijk. Philippe Rozier kon zich op de vierde plaats brengen. Hij reed Unpulsion de la Hart (v. Kashmir van Schuttershof) foutloos rond de barrage in 32.22 seconden. Penelope Leprevost ging door de eindmeet in 33.01 seconden. Zij reed met Nice Stephanie, een merrie van Cardento.

Klik hier voor alle resultaten.