Oostenrijkse amazones kapen de prijzen in Wiener Neustadt

Oostenrijkse amazones kapen de prijzen in Wiener Neustadt
In het Oostenrijkse Wiener Neustadt kan je al een hele week lang showjumping volgen. Vandaag werd de ochtend ingezet met een CSI2* proef op 1.10m hoogte. Deze proef werd gewonnen door de Hongaarse Tamás Varga. Deze ruiter kwam in de ring met Hakas en stopte de tijd in 67.64 seconden.

Hij werd opgevolgd door Gabriela Stanova die onder het zadel Lotte-HS had en de tijd stopte in 69.88 seconden. Een seconde trager kwam de Zwitserse Fabia Scola Pinto over de eindstreep met Cornetto (v. Cornet Obolensky) in 70.85 seconden.

De vierde plaats was voor de thuisruiter Hannes Luchner op de rug van Cyklon 3 (v. Conte Cristo) in 80.23 seconden. De Poolse Emilia Chmielowska stopte de tijd in 83.26 seconden met Ferlina (v. Applaus).

Klik hier voor alle resultaten. 

Erna was het Elite Tour II op 1.20m hoogte waar het snelste parcours voor Sarah-Denise Fink was. Deze Oostenrijkse amazone kwam in de ring met Coriana 22 (v. Coriano Z) en stopte de tijd in 67.66 seconden. Ze won deze proef met een grote voorsprong.

De tweede kwam door de finish in 79.05 seconden, dit was Miriam Überbacher met Limes 13 (v. Life is Life). De derde Oostenrijkse in de rij was Sidra Kuzbari met onder het zadel Contadino 2 (v. Indoctro) die over de eindmeet ging in 80.02 seconden.

Op de vierde plaats kwam de Sloveense ruiter Daša Smaltic met B Like Baloubet (v. Baloubet du Rouet). De top vijf werd vervolledigd door Monika Madl met H.B. Calido (v. Calido I) in 82.68 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.