Net niet voor Angelique Hoorn bij de zesjarigen in De Wolden, winst voor Jan Wolfs in de 1* rubriek

Net niet voor Angelique Hoorn bij de zesjarigen in De Wolden, winst voor Jan Wolfs in de 1* rubriek
Vanmorgen werd in De Wolden een CSI1* wedstrijd afgewerkt over een hoogte van 1.20. In deze rubriek met afzonderlijke barrage was Jan Wolfs de snelste op de rug van Flow, een 7-jarige KWPN merrie. Zij finishten in een tijd van 31.23 seconden.

De Israëlische Danielle Goldstein en Elegante (v. Mr. Blue) volgden op de tweede plaats in 32.27 seconden. Georgia Founta maakte voor Griekenland de top drie compleet. Zij had de Oldenburgse Luna 1714 onder het zadel en kruiste de eindmeet in 32.58 seconden.

Job Oldenziel (Goldfee) en Rianne Visscher (Cudame P.) slaagden erin nog wat Nederlandse kleur aan de top vijf toe te voegen met een respectievelijk vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor meer resultaten.

Op hetzelfde moment vond in de andere piste de finale van de Youngster Tour voor 6-jarige paarden plaats. Danielle Goldstein, in de CSI1* goed voor een tweede plaats, wist in deze rubriek de winst te grijpen met G-Vingino-Blue (v. Zirocco Blue VDL). De Israëlische reed met de merrie door de finish in een tijd van 31.32 seconden.

Angelique Hoorn en Guapa (v. Cantos) volgden haar op de voet. Met een tijd van 31.39 seconden was zij goed voor de tweede plaats. Sjaak Sleiderink reed Glamour (v. Numero Uno) naar de derde plaats in 31.48 seconden.

Voor Hester Klompmaker was er nog een vierde plaats met Guesssina (v. VDL Zirocco Blue) onder het zadel. Maud Roosendaal en Gerko vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor meer resultaten.