Johnny Pals springt zich in de prijzen in Samorin

Johnny Pals springt zich in de prijzen in Samorin
De viersterren Longines Ranking proef stond gebouwd op een hoogte van 1.50m. Daarin wisten opnieuw de Belgische deelnemers zich te onderscheiden. De Canadese Rebecca McGoldrick sprong naar de winst in de winning-round. Op het zadel van Horatio van Erpekom (v. Kannan) klokte ze foutloos af in 36,06 seconden en bleef zo nipt voor op Lillie Keenan met Super Sox (v. Salito).

Dominique Hendrickx wist opnieuw te scoren met ditmaal een derde plaats. Hendrickx en de 10-jarige Colina Pijnvenhof Z (v. Colman) klokte foutloos af in 36,46 seconden. Constant Van Paesschen volgde meteen buiten het podium op de vierde stek.

Na zijn winst gisteren voegde Van Paesschen een extra klassering aan het palmares van Carlow van de Helle (v. Caretino). Ook Johnny Pals en de 14-jarige Cumano-dochter, Wesselina hield het foutloos. Na een finish in 39,91 seconden strandde Pals op de zevende plaats.

In de 1.25m rubriek haalde Maaike Schoormans nipt niet het podium. Schoormans en Douglas Egypte (v. Douglas) haalde de vierde plaats in 44,13 seconden. Hongarije's Csaba Kovcs greep de winst met de Belgisch gefokte Orlando-zoon, Diamond.

 

Ephonie P. zorgt voor Nederlands kantje op ochtendpodium.


Portugal's Joao Pereira Coutinho en Nelson du Biolay (Dollar de la Lande x Birdy du Gisors) greep de overwinning in 70,48 seconden in de viersterren ochtendrubriek. De combinatie bleef zo nipt voor op Jamie Wingrove met de Vingino KWPN'er, Ephonie P.

In deze 1.40m rubriek sprong Thierry Goffinet foutloos rond in het zadel van de Darco-nakomeling, Idole. Goffinet en Harrie Theeuwes' fokproduct klokte foutloos af in 73,04 seconden. De Belgische ruiter strandde zo op de derde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Linda Heed (Chicago, v. Chequille E & M Z) op vier en Abdelkarim Abbar (Ziezo, v. Guidam) op vijf.

 

Klik hier voor de resultaten