Nederlanders zetten winning streak in Tubbergen voort

Nederlanders zetten winning streak in Tubbergen voort
Vanmorgen vroeg was het Sjaak Sleiderink die de toon zette voor vandaag met een overwinning in de Kamphuis Sloopwerk en Asbestsanering Prijs op Jumping Schröder Tubbergen.  Vervolgens was het Timothy Hendrix die aan het begin van de middag een Oranje podium aanvoerde in de Nijwa Groep Prijs. Dat mag dus veel gaan beloven voor de Grote Prijs vanmiddag.

Sleiderink sprong met de KWPN merrie Glamour naar overwinning in de CSI1* Small Tour Finale. In het zadel bij de Numero Uno-dochter nam de jonge ruiter met een rit van 35.51 seconden een ruime voorsprong op Nienke de Vries die tweede werd met Easter Boy (v. Presley Boy). Italieen Vasco Campana volgde met de KWPN merrie Charlene op plaats drie. Het duo bleef in 37.26 seconen Micky Morssinkhof en de hengst Fadoretto (v. Carambole) nipt voor.

Naomy Bonvanie klokte met de Canturo-dochter Corona Bb in 37.66 exacte de zelfde tijd als Morssinkhof en deelde daarmee de vierde plaats.

In de 1.35m CSI2* Finale waren het Timothy Hendrix en Daan van Geel die vochten om de overwinning. Met zijn BWP-merrie Jewel Lvp (v. Berlin) was het Hendrix die aan het langste eind trok.  Hij bleef in 31.41 seconden Van Geel den de KWPN hengst Escobar (v. Air Jordan Z)  0.14 seconden voor.  Michael Greeve sprong naar de derde plaats met Eurohill's  Africa (v. Guidam)

Op de vierde plaats was het Zwitser Adrian Schmid die zich tussen de Nederlandse overmacht in nestelde met Alcazar Sitte (v. Rexar du Houssoit). Glenn Knoester volgde op de vijfde plaats met een foutloze tweede-fase in 33.59 seconden.

Kijk hier voor alle resultaten.