Monique van den Broek springt naar 7e plaats in troosting 7 jarige WK

In Lanaken werd zonet de troosting voor de 7 jarige paarden afgerond. Het was uiteindelijk Matthew Sampson en Cristo Beech (Its the business) die finishten in een razendsnelle ronde van 58,86 seconden. Robinson Maupiler volgde op de tweede plaats met Bayla de la Roque (Palestro II). Ze reden eveneens een snelle ronde in 58,90 seconden. Plaats drie was voor Julia Gorski en Catch me Z (Chippendale Z) die hun ronde eindigden in 59,18 seconden.

Net naast het podium zagen we Quentin Marion en Bellini Defaure de L (Mylord Carthago) en Nico Lupino met Bakardi Fz (Eurocommerce Berlin).

Monique van den Broek en Quintera (Quintero) kon beslag leggen op plaats 7 na een snelle en foutloze ronde. Jordi van Oosterhout en Gladstone (Grison van den Bisschop)  kon plaats 10 voor zijn rekening nemen.