Michael G Duffy opnieuw naar de winst in Oliva tijdens MET III tour

Michael G Duffy opnieuw naar de winst in Oliva tijdens MET III tour
In de CSI2* 1m40 rubriek was het zeer spannend. De top 5 eindigde op nog geen 2 seconden verschil. In deze spannende barrage ging de winst naar Rachel Sandoz. Zij was de snelste in de barrage. Samen met haar paard Gigolo III, een 11-jarige ruin uit Cassini II, reed ze door de finish in een tijd van 40,82 seconden.

Clement Boulanger werd er tweede met Vaya de Lacke in een tijd van 41,28 seconden. en Francesca Capponi wist een derde plek te behalen voor Italië in een tijd van 41,32 seconden met haar ruin Magical JW (v. Lupicor).

Marine Lenoble was de beste Belg met haar paard Cap Diamond d'Hof Ten Bos (v.Diamant de Semilly) werd ze vierde in een tijd van 42,02 seconden.
De top 5 werd vervolledigd door Jamie Wingrove die met Cardigan Z (v. Chellano Z) door de finish reed in een tijd van 42,26 seconden.

Bij de CSI1* 1m35 was het opnieuw Michael G Duffy die met de eerste plaats naar huis ging. Taormina een 8 jarige Westfaler merrie zorgde voor zijn overwinning in een tijd van 65,99 seconden.
Jessica Geurts behaalt een podium plaats voor België met Hunter van Berimar een 10-jarige ruin uit Winningmood van de Arenberg in een tijd van 66,18 seconden.
De top 3 werd vervolledigd met Clement Frerejacques die in een tijd van 67,08 foutloos wist te blijven met Juicy V.V. (v. Ugano Sitte).

Op plaats vier zagen we Anastasiia Yershova (UKR) die met Clarima (v. Clarimo) door de finish reed in een tijd van 68,15 seconden. Clement Boulanger maakt de top 5 compleet. Voor Frankrijk reed hij met Volupte de La Jarthe (v. Air Jordan Z de Old) foutloos in een tijd van 68,59 seconden.

Constant van Paesschen wist ook foutloos te blijven, maar was net niet snel genoeg voor een top 5 plaats. Met Vincero du Yam's reed hij in een tijd van 69,31 seconden naar een zevende plaats

Voor de resultaten, Klik Hier