Cyril Cools wint in Oliva Nova bij Jonge paarden

Cyril Cools wint in Oliva Nova bij Jonge paarden
Bij de 6-jarigen ging de winst in Oliva, Valencia naar België dankrij Cyril Cools. Cyril wist met Bali des Cedres Verts, een Diamant de Semilly merrie uit Quidam de Revel te winnen in een tijd van 32,68 seconden.
Hiermee was hij een kleine seconde sneller dan de Deen Christoffer Linderberg en Loverboy (v. Andiamo Z) die in een tijd van 33,30 tweede werden.
Op de derde plaats zien we Jenny Rankin die voor Ierland met Galway Pandora (v. Askoll Peter Pan) door de chrono reed in een tijd van 38,32 seconden.

Gilbert Böckman en Loudini (v. Lintoc) eindigen op 4 in een tijd van 38,60 seconden. Jenny Rankin was nogmaals snel en foutloos met Sea Topblue (v. Chacco Blue) in een tijd van 38,10 maar haalde in de eerste ronde een tijdsfout was goed was voor een vijfde plaats.

Bij de 5 jarige paarden kleurde de overwinning ook zwart geel rood, maar dit maal in een andere volgorde. Jan distel was de te kloppen man die voor Duitsland met Filipo 14 (v. Fidelio du Donjon) de overwinning greep in een tijd van 34,22 seconden.

Op de tweede plaats zagen we de Krzysztof Okla die voor Polen met W Hembla Z in een tijd van 37,15 seconden finishte.
Stephi de Boer vervolledigde de top drie met Community 3 (v. Carrico) in een tijd van 37,50 seconden.

Barry Drea en Okehurst Mr Mexico (v. Billy Mexico) gingen door de finish in een tijd van 40,33 seconden wat goed was voor een vierde plaats. Carsten Sandman en Coach 11 (v. Check In 2) bleven ook foutloos in een tijd van 40,77 seconden

Bekijk de volledige resultaten hier