Megan Laseur en Dieter Vermeiren opnieuw in nek-aan-nekrace in Sentower Park

Megan Laseur en Dieter Vermeiren opnieuw in nek-aan-nekrace in Sentower Park
Vanmorgen stond er in het  Sentower Park een tweester 1m35 rubriek op het programma. Deze werd afgelegd over twee-fasen waar het de Nederlandse amazone Megan Laseur was die deze maal Dieter Vermeiren achter zich wist te laten. Gisteren gingen de twee al nek aan nek, maar vandaag troefde de jonge amazone Vermeiren dan toch af met haar BWP-er Kastello (v. Echto van T Spieveld) met wie ze hier een tijd van 26.99 seconden neer wist te zetten.

Met Ilias van het Hof ter Velde (v. Unique II Drum) wist Dieter Vermeiren in 27.17 seconden toch de tweede plaats naar zijn hand te zetten. Hij bleef daarbij voor op de Zwitserse Barbara Schnieper die hier met de KWPN-er Dickens II (v. Carolus II) naar een derde plaats wist te rijden en daarbij een tijd noteerde van 27.54 seconden.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor de Japanner Toskiki Masui en zijn Elstar (v. Larino), gevolgd door een vijfde plaats voor Oliver Lazarus met zijn Angel Fire Kjh (v. Hip Hop).

Voor Megan Laseur was er met haar andere paard, de KWPN-er Firebridge Tag nog een elfde plaats na een foutloze ronde in 29.58 seconden.

Klik hier voor alle resultaten