Wiljan Laarakkers regeert in de ZZ in de Equestrian Plus Tour in de Peelbergen

Wiljan Laarakkers regeert in de ZZ in de Equestrian Plus Tour in de Peelbergen
Vanmorgen werd in Kronenberg de tweede kwalificatiewedstrijd voor de kleine/grote finale verreden. In deze ZZ rubriek was het Wiljan Laarakkers die de winst noteerde met zijn Codermie Z (v. Coriano Z) met wie hij in 30.23 seconden rond wist te komen. Hij bleef daarbij voor op Juulia Jylas en haar Copain Z (v. Calvino) die hier in 30.78 seconden naar een tweede plaats wisten te rijden. Op een derde plaats vinden we Rainer Peter die hier met Cicero (v. Chacco Blue) naar een tijd wist te rijden van 30.89 seconden.

Verder zagen we Corinna Rupp op een vierde plaats met Quidams Fire (v. Quidam's Rubin) in 31.05 seconden, gevolgd door een vijfde plaats voor Thiago Ribas da Costa met Cassius (v. Canturo).

Klasse Z

Ook in de klasse Z werd de tweede kwalificatierubriek verreden waar het Thiago Ribas de Costa was die met zijn Billy Balou (v. Cevin Z) naar de winst wist te rijden in 23.55 seconden. Hij werd gevolgd door Maikel van Mierlo die met zijn Edelmanfee (v. Kojak) naar een tweede plaats reed in 23.85 seconden. Voor Wiljan Laarakkers was er een derde plaats met zijn Duchesse de Pomme (v. Lambada van Berkenbroeck) in 23.91 seconden.

In de Klasse L was het Judith Vetker die naar de winst reed met Havanna mv (v. Eldorado), terwijl in de B klasse Emma Bocken er met de winst vandoor ging met haar Happy Hour (v. Spartacus).

Klik hier voor alle resultaten