Marvin Jüngel geeft een demonstratie in Hagen

Marvin Jüngel geeft een demonstratie in Hagen
Deze namiddag kwamen in het Duitse Hagen de ponyruiters een voorlaatste keer de fraaie arena binnen gereden. Morgen rijden zij hun Grand- Prix.

De overwinning bleef in eigen land. Marvin Jüngel gaf met zijn Mas que nada 4 ( Monet) iedereen het nakijken. Deze jonge Duitser baande zich een weg doorheen het parcours alsof er geen hindernis te springen stond. Hij reed dan ook een supersnelle chronotijd van 65.54 seconden. Maar liefst 8 seconden later finishte zijn eerste achtervolger. Dit was de Zweedse combinatie Ingemar Hammarström met Ocean Des As ( Vert Et Rouge). Josefine Sandgaard Mørup nam met haar 14- jarige Bebo Com ( Monaghanstown Fred) in een tijd van 73.51 seconde de 3de plaats voor hun rekening. De voor Italië rijdende  Lavinia Paliani deed een beroep op Ocean Aengus Dun ( Grange Merlin Surf) om zich foutloos een weg doorheen het parcours te banen. Dat lukte in een tijd van 74.80 seconden. daarmee waren zij de laatste combinatie die het parcours foutloos aflegde.  Ludovica Goess-Saurau reed de snelste tijd van al de combinaties die zich lieten betrappen op 1 springfout. Samen met Lilly Vanilly ( Sun Feliciano) kruiste ze de eindmeet in 68.53 seconden.

er waren 2 Nederlandse combinaties die nog een graai mochten doen in de prijzenpot. Dat was op de 10de plaats Elike Morsink met Flame ( Den Bramel &aposS Baye). Zij kregen 2 springfouten in een tijd van 83.07 seconden. De 2de Nederlandse ruiter Mart Ijland met Fantasia ( for Kids Only) kreeg ook 2 springfouten in een tijd van 73. 76 seconden.

Benieuwd of onze Nederlandse ruiters morgen in de afsluitende Grand- Prix bovenaan gaan staan?

Klik hier voor de resultaten