Mark McAuley blijft Michael Jung voor in Bordeaux

Mark McAuley blijft Michael Jung voor in Bordeaux
Straks staat de Vijfsterren Grote Prijs op de agenda in  Bordeaux. Deze middag werd er alvast opgewarmd met een 1.45m Longines Ranking rubriek. Daarin snelde Mark McAuley naar de overwinning.




QUICK RESULTS
1. Mark McAuley - Jacintha v. Kriekenhof
2. Michael Jung -FischerDaily Impressed
3. Bertram Allen - GK  Casper




In deze rubriek op tijd loodste Mark McAuley de 10-jarige Belgische merrie, Jacintha v. Kriekenhof foutloos door de finish in 58,24 seconden.  De 10-jarige dochter van Winningmood werd geboren bij Steven Eyckmans & Anja Van de Wiele. Eerder overwon Michael Jung al in een 1.40m rubriek en schreef gisteravond ook de Indoor Derby op zijn naam. De Duitse springruiter volgde in deze proef op de tweede plaats met zijn 11-jarige KWPN-ruin, fischerDaily Impressed (Cartani 4).

Het podium werd afgewerkt door Bertram Allen met de Canto-nazaat, GK Casper. De Ier bleef ruim voor op België's Celine SChoonbroodt in het zadel van de 10-jarige SF-merrie, Venus de l'Eyre. Simon Delestre vervolledigde de top vijf voor eigen publiek op de rug van Filou Carlo Zimequest (Coronas).

Ook Pieter Devos, de winnaar van de hoofdrubriek gisteren, stelde zich op voor de prijzen met Julyssi van Orti (Cicero Z).

Uitslag