Belgen grijpen ranking punten in Oliva

Belgen grijpen ranking punten in Oliva
In Oliva eindigden zonet de 1.45m en de 1.30m competities. In de 1.45m haalden de Belgen ranking punten. De top drie van de 1.30m werd overheersd door de Tunesische Arthur Ben Mimoum.




Quick results:

  1. David Will - Spring Dark

  2. Constant Van Paesschen - Isidoor van de Helle

  3. Marlon Modolo Zanotelli - J-Figyelem






De 1.45m competitie werd gewonnen door Duitser David Will. Hij bedwong het parcours op de rug van Spring Dark (v. Jazz Band Courcelle) en behaalde een tijd van 41.54 seconden in de tweede fase. Belg Constant Van Paesschen belandde op de tweede plaats met een klein tijdsverschil. Hij finishte met 41.79 seconden op de teller. Hij deed dit met zijn Isidoor van de Helle (v. Canturo). De derde plaats wordt ingenomen door de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met zijn J-Figyelem (v. Vingino). Ook zij bleven foutloos. Ze reden rond in een tijd van 42.41

Net buiten de top drie landde de Belgische Olivier Philippaerts met zijn Freesby de Vy (R.O.) (v. Deister). Ze bleven twee keer foutloos en behaalden een tijd van 43.70 seconden in de tweede fase. De top vijf wordt afgesloten door Alberto Zorzi uit Italië. Met Cinsey (v. Contendro I) onder het zadel reed hij de tweede fase zonder fouten met 46.51 seconden op de teller.

 




Quick results:

  1. Arthur Ben Mimoum - Endless Love d'Hof Ten Bos

  2. Benjamin Ghelfi - Quirico de Marchesana

  3. Arthur Ben Mimoum - Easy Day d'Hof Ten Bos






Arthur Ben Mimoum kaapte de eerste plaats weg in de 1.30m competitie met Endless Love d'Hof Ten Bos (v. Vigo D'Arsouilles). Ze sprongen een foutloze tweede fase op het 1.30m hoge parcours in een tijd van 31.97 seconden. De Frans Benjamin Ghelfi greep net naast de eerste plaats met enkele honderste seconden verschil. Hij behaalde namelijk een tijd van 32.00 seconden met Quirico de Marchesana (v. Contefino) onder het zadel. Ook zij blijven foutloos in de tweede fase. Op de derde plaats vinden we weer Arthur Ben Mimoun. Zijn andere paard Easy Day d'Hof Ten Bos (v. Obus Delcour Wisbecq) bezorgde hem een foutloze tweede fase met 36.25 seconden op de teller.

Op de vierde plaats landde de Franse ruiter Mathilde Pinaut. Op de rug van Zigali P S (v. Kigali) reed ze een foutloze tweede fase in 36.59 seconden. De top vijf wordt afgesloten door Albert Hirsch uit Israël en zijn Contenta Della Verdina (v. Contendro I). In 37.07 seconden reden ze een foutloze tweede fase.

Klik hier voor alle resultaten.