Mareille van Geel-Schröder naar knappe tweede plaats in Oliva

Mareille van Geel-Schröder naar knappe tweede plaats in Oliva
In Oliva stond er vanmorgen een mooi 1m40 parcours opgesteld. Hier was er winst voor de Zweedse amazone Jonna Ekberg en haar Adelasia (v. Baedeker) die in een tijd van 35.24 seconden de concurrentie voor wisten te blijven.

Een mooie tweede plaats was er voor Mareille van Geel-Schröder die hier met de KWPN-er Flying Echo (v. Zento) naar een tijd wist te rijden van 35.51 seconden. Zij bleef daarmee voor op de Zwitser Yannick Jorand en zijn Zangersheide hengst Best of Opus Dei Z (v. Balou du Rouet) die hier met een tijd van 35.62 seconden door de finish kwamen.

Verder in de top vijf was er voor Camilla Ernst een vierde plaats met Quillini, gevolgd door een vijfde plaats voor Hans-Günther Goskowitz met Quatta vh Stokershof.

Remco Been en de KWPN hengst Allegro (v. Cobra) noteerden in 36.81 seconden nog een foutloze ronde en eindigden daarmee op de zevende plaats.

 

1m30 met Accumulator

In de 1m30 rubriek met joker was er voor de Rus Sergey Petrov een overwinning in het zadel van de BWP-er Darco's Darwin (v. Udarco) die hij hier in 47.71 seconden rond wist te sturen. Hij verwees daarmee de Ierse Jenny Rankin naar een tweede plaats met Galway Pandora (v. Askoll Peter Pan) die in 49.10 seconden rondkwamen. Voor de Belg Jonas Vervoort was er vervolgens een derde plaats met zijn KWPN merrie Cibalie (v. Numero Uno) met een tijd van 50.33 seconden.

De Nederlandse amazone Denise de Jongh eindigde met Zolino nog op een vierde plaats met 65 punten in 51.79 seconden. Ook Mathijs van Asten met Quint vh Maarlo Z (v. Quidam de Revel) bleven foutloos en eindigden als negende, terwijl Kirsten Rikkert met haar Winde R.A.G. (v. Sheraton) op een tiende plaats eindigde.

Klik hier voor alle resultaten