Iris Hakvoort en Teddy van de Rijt beiden in top vijf in Saut Hermès

Iris Hakvoort en Teddy van de Rijt beiden in top vijf in Saut Hermès
Deze ochtend kwamen de jonge talenten als eerste aan de start onder de glazen koepel op de Saut Hermès in Paris.  De 1.45m CSIU25 rubriek kwam op naam van de Britse Amy Inglis met de 14-jarige BWP-merrie, Every Way (v. Upsilon vd Heffinck). Een totaal van negen combinaties kwalificeerden zich voor de barrage.

Inglis en Every Way van de Molendreef bleven foutloos in een tijd van 35,53 seconden en bleven zo nipt voor op landgenoot Jake Saywell. Saywell volgde op de tweede plaats met de Cicero Z-dochter Havina Van De Roshoeve, die een tijd noteerden van 35.55 seconden.

De Italiaanse springruiter Emanuele Massimiliano Bianchi strandde op de derde plaats met de KWPN-merrie Zycalin W (v. Caspar). Net buiten het podium volgde een Nederlands duo. Iris Hakvoort haalde de vierde plaats met de KWPN-ruin Don’t Tell Me What To Do (v. Canturano) in een tijd van 36.97 seconden. Voor Teddy Van De Rijt was er een vijfde plaats in het zadel van haar Itcho Van ‘t Ruytershof die hier een tijd noteerde van 37.28 seconden. .

 

Klik hier voor de resultaten