Maikel Van Der Vleuten klasseert zich in Grand Prix van Versailles

Maikel Van Der Vleuten klasseert zich in Grand Prix van Versailles
In de jumping aan Chateau de Versailles werd zojuist de Rolex Grand Prix gereden voor €300 000. Het was het duo dat in CHI Genève nog met de winst ging lopen dat hier terug aan de leiding ging. Pedro Veniss ging door de finish met Quabri de L'Isle (v. Kannan) in 35.19 seconden wat hen naar de eerste plaats bracht. Met deze hengst werd heeft hij ook is hij ook de volgende kanshebber voor de Rolex Grand Slam te winnen na zijn overwinning in Genève.

De tweede plaats was voor Ierland met Denis Lynch, hij kwam in de ring met Echo de Laubry (v.
Virus de Laubry) en stopte de tijd in 35.20 seconden. Karen Polle nam de derde plaats in beslag voor Japan. Zij had onder haar zadel With Wings (v.Larino) en stopte de tijd in 35.58 seconden.

Alberto Zorzi zette de chrono stop in 36.11 seconden wat goed was voor een vierde plaats samen met Cornetto K (v. Cornet Obolensky ). De top vijf werd vervolledigd door de Fransman Patrice Delaveau op de rug van Aquila HDC (v. Ovidius) in een tijd van 36.17 seconden.

De Nederlander Maikel Van Der Vleuten kwam net buiten de top vijf te staan met VDL Groep Idi Utopia (v. Quasimodo Z) die de tijd stopte in 36.49 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.