Net geen top tien klassering voor Ben Schröder in Linz

Net geen top tien klassering voor Ben Schröder in Linz
De grote winnaar op het Oostenrijkse Linzer Pfedefestival in de viersterren Grote Prijs is zojuist Niels Bruynseels die hier zijn elfjarige Cas de Liberte over de hindernissen liet vliegen. De Cracky Z nakomeling liep een fantastische ronde in deze 1.60m rubriek in een tijd van 44.02 seconden.

Voor de Portugees Duerte Seabra was er met de Harlequin Du Carel nakomeling Fernhill Curra Quinn een tweede plaats met een tijd van 44.81 seconden. Daarmee bleef hij voor op de Koreaan Manjun Kwon die hier met zijn Coral Springs (v. ARD VDL Douglas) een balk zag vallen in de barrage en daardoor met 41.58 seconden op de derde plaats eindigde.

Ook de overige top negen wist niet van het hout te blijven in deze barrage. Zo was er nog een vierde plaats voor de Duitse snelheidsduivel Felix Haßmann die zijn Cayenne WZ (v. Claudio) in 41.60 seconden door de finish stuurde, maar ook zij moesten vier strafpunten achter hun naam incasseren. Hetzelfde gold voor de Tsjechische amazone Emma Augier de Moussac die haar KWPN merrie Diva (v. No Limit) naar de vijfde plaats wist te rijden met een tijd van 42.84 seconden.

Ben Schröder wist met zijn Davino Q (v. Vingino) een sterke eerste ronde te rijden, maar moest met een strafpunt voor tijd uiteindelijk tevreden zijn met een elfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten