Loewie Joppen houdt thuis eer hoog op de Peelbergen

Loewie Joppen houdt thuis eer hoog op de Peelbergen
Net geen 70 combinaties kwamen aan de start in de hoofdrubriek in de Peelbergen vandaag. Gebouwd over een hoogte van 1.40m liet Richar Howley de concurrentie achter zich in deze tweesterren rubriek.

In het zadel van de SF-hengst, Tango du Valdecie (v. Helios de la Cour II) klokte de Ier foutloos af in 30,81 seconden. Hij bleef zo Francesca Capponi met Magical JW (v. Lupicor) voor. Samen met de KWPN-ruin stopte de Italiaanse de timer op 31,71 seconden.

Het podium werd afgewerkt door Rodrigo Giesteira Almeida in het zadel van de BWP-ruin, Hassan van de Wittemoere (v. Contact van de Heffinck). Loewie Joppen haalde de vierde plaats. Samen met de Casall-dochter Bianca III klasseerde hij zich als beste Nederlander op de vierde plaats.

De top vijf werd afgewerkt door Antonio Alfonso met de KWPN-ruin, Dardino (v. Quinten Van 't Merelsnest).

Gelijktijdig werd de 1.20m rubriek afgewerkt. Daarin sprong Abdullah Faris Abeelkhail naar de overwinning. Samen met Symphonie du Fraignau (v. Kiwi du Fraigneau) bleef hij Amerika's Savannah BArry (Flambeau, v. Carambole) en Niels Bulthuis (S.F. Zendo, v. Heartbreaker) voor.

Net buiten het podium volgde Ilse Tolboom met haar KWPN-ruin Everton (v. Indoctro.)

Klik hier voor de resultaten