Lisa Everts grijpt de winst in Drachten

Lisa Everts grijpt de winst in Drachten
In het Nederlandse Drachten is zojuist de CSI1* Big Tour op naam van de Nederlandse Lisa Everts geschreven. In deze 1.30m proef sprong de amazone met haar eigen 12-jarige Archem B (v. Sam R) naar de overwinning. Het duo kruiste de eindmeet in 31,23 seconden. Maar liefst 33 combinaties produceerden een dubbele nulrit.

Simone Buhofer volgde op de tweede plaats met Piketta (v. Pharaon). Het Zwitsers duo stopte de tijd in 32,56 seconden. Kim Emmen en de 7-jarige KWPN-merrie Flock (v. Spartacus) volgde op de derde plaats. Samen met Berkhof's paard kruiste ze de eindmeet in 32,78 seconden.

Dennis van den Brink zet zijn goed elan verder en volgt op de derde plaats. Op de rug van El Grevo (v. Diarado) gaat hij Ripke Flemming vooraf. Flemming werkt de top vijf af in het zadel van de 14-jarige Giunco Della Loggia.

Annelies Vorsselmans strandde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Met onder het zadel de 7-jarige Zangersheide-merrie Chavantele Z (v. Chippendale Z) haalt ze de finish foutloos in 34,00 seconden.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN