Leon Thijssen en Fireball tweede in 1.40m bij De Peelbergen

Leon Thijssen en Fireball  tweede in 1.40m bij De Peelbergen
De eerste dag van de Spring Tour op Equestrian Centre de Peelbergen zit er weer op. En wat voor spannende dag was het in de 1.40m rubriek op tijd was het op de valreep nog Leon Thijssen die naar een fraaie tweede plaats sprong.

Zoals eerder vandaag was het een buitenlandse overwinning. Ditmaarl ging de Pool Jaroslaw Skrzyczynski met Quintella onbedreigd naar de eerste plaats. In het zadel bij de Sanvaro-merrie was zijn tijd van 56.87 seconden niet te evenaren.Thijssen had de snelle Fireball (v. Wittinger VDL) waarmee hij afgelopen november nog de indoor Grand Prix won in Kronenberg gezadeld. Nu kwam het duo wat te kort met hun rit in 58.40 seconden.

Alex Barr die in de vorige 1.40m rubriek ook al goede zaken deed maakte nu met met Queen Bee JX de top drie compleet. De Britse ruiter volgde met een tijd van 58.53 seconden en bleef daarbij Micky Morssinkhof en SWB-hengst Care for Love (v. Cardento) voor. Zij eindigden met een rit van 59.99 seconden net buiten de top drie op een vierde plaats.

Kijk hier voor alle resultaten.